SON DAKİKA



Haber > Spor > Solbek için aday çok

Solbek için aday çok

24 Haziran 2015 Çarşamba - 08:35




Bordo-Mavililer, Lyon’dan Bedimo, Atalanta’dan Emanuelson derken, L.Moskova’dan Denisov için de girişimlerini sürdürüyor.





Trabzonspor’da solbek için aday bolluğu yaşanıyor. Gençlerbirliği’nden Tosic ve Schalke 04’ten Fuchs’u elinden kaçırmasına rağmen bu mevkiye kaliteli bir ismi katmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Lyon’dan Bedimo, Atalanta’dan Emanuelson ve Lokomotif Moskova’dan Özbek Denisov ile ilgileniyor. Üç oyuncudan birini kadrosuna katmak isteyen Karadeniz ekibinin, Denisov’u önümüzdeki günlerde Trabzon’a getireceği ileri sürüldü.

Lokomotif Moskova’nın sözleşmesi Aralık 2015’de bitecek olan oyuncusuna yaklaşık 5 milyon Euro değerinde bir bonservis bedeli koyduğu öğrenilirken, aradaki tek sorunun bu olduğu ifade edildi. İspanyol kulüplerinden Vilarreal’in de Vitali Denisov için transfer atağında olduğu belirtiliyor. Denisov geçen sezon Lokomotiv Moskova ile çıktığı 31 maçta 1 gol atarken, 2’de asist yaparak takımına katkı sağladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap