SON DAKİKA



Haber > Spor > Solbakken transferinde Galatasaray'a Mourinho engeli

Solbakken transferinde Galatasaray'a Mourinho engeli

04 Temmuz 2022 Pazartesi - 15:11




Galatasaray Ola Solbakken transferinde beklemediği bir darbe yedi. Solbakken'in Galatasaray'a yakın olduğu iddia ediliyordu ancak Norveç basınından sürpriz bir haber geldi.





6 ay sonra serbest 

Bodo Glimt forması giyen Ola Solbakken 6 ay sonra serbest kalacak. Bu nedenle oyuncuyu cüzi bir bonservisle satmayı düşünen Norveç ekibi, iddialara göre Galatasaray'la anlaşmak üzereydi. Fakat transfer beklenen olmadı ve bir sürpriz yaşandı. Mou o maçta gözüne kestirdi

Mou o maçta gözüne kestirdi 

Norveç kanalı TV 2, Solbakken'in Galatasaray'a değil İtalya Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olacağını yazdı. Roma ile Bodo Glimt, Avrupa Konferans Ligi'nde gruplarda karşılaşmış, Solbakken bu maçlarda Roma'ya 2 maçta 3 gol atarak dikkat çekmişti. Özellikle 6-1'lik maçta Mourinho'nun oyuncuyu çok beğendiği öğrenildi. Hem menajeri hem Solbakken konuştu

Hem menajeri hem Solbakken konuştu 


Solbakken'in menajeri Bjørn Tore Kvarme transfere dair sorulan sorulara yanıt vermekten kaçındı ve suskunluğunu korudu.

Bodo Glimt'in Vålerenga ile oynadığı kupa maçı sonrası konuşan Solbakken ise takımda kalıp kalmayacağının henüz belirsiz olduğunu söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap