SON DAKİKA



Haber > Spor > Snipper işbaşında!

Snipper işbaşında!

14 Temmuz 2015 Salı - 01:59




Trabzonspor'un 10 günlük Hollanda kampında ön plana çıkan isimler Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Medjani, Okay Yokuşlu oldu. Mehmet attığı frikiklerle ye





Bordo-Mavili oyuncular yeni sezonu iple çekiyor. Trabzonspor, Hollanda'nın Arnhem şehrinde 3-13 Temmuz arasında yaptığı yeni sezon öncesi ilk dönem hazırlık kampını tamamladı ve dün yurda döndü. 10 günde toplam 17 idman yapan bordo-mavililer sadece bir gün dinlendi. 2 hazırlık maçı oynayan Trabzonspor, ilk hazırlık maçında Arnhem amatör karmasını 5-0, İkinci maçta ise Belçika 2. Lig ekibi White Star Bruxelles'i 3-1 yendi. Trabzonspor'un toplam 8 gol atıp 1 gol yediği hazırlık maçlarında Serdar (2), Yusuf (2), Sefa, Mehmet Ekici, Yatabare ve Gökhan Karadeniz kaydetti. Kampta yıldızlaşan isimler ise geçtiğimiz sezon attığı birbirinden güzel frikik golleriyle gönüllerde taht kuran Mehmet Ekici ile Medjani, Özer Hurmacı ve Okay Yokuşlu oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap