SON DAKİKA



Haber > Spor > Sneijder'den korkutan istek

Sneijder'den korkutan istek

28 Ağustos 2015 Cuma - 15:09




Galatasaray'da Wesley Sneijder ile yeni sözleşmenin imzalanmamasının altında imza parasının yattığı iddia edildi.





Sneijder'de kriz... Hollandalı yıldızın Menajeri Guido Albers, "Wesley Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olacak bir takım yapısı istiyor" diyerek Sarı-Kırmızılı yönetime adeta mesaj gönderdi.  Ancak  işin aslının öyle olmadığı ve Sneijder'in yıllık ücretine zam yapılmasının yanı sıra, ayrıca imza parası istiyor olması yattığı öğrenildi. Bu nedenden ötürü de Galatasaray Yönetimi'nin işi ağırdan aldığını öne sürüldü. 

Aslan Sneijder'i 2 yıl önce İnter'den transfer ederken, yıllık garanti ve artı maç başı ücretinin dışında 3 milyon Euro imza parası ödemişti. Yıldız oyuncunun sözleşmesinin uzatılması durumunda da imza parası istemesi ve bu imza parası ile birlikte toplam yıllık ücretinin 5 milyon Euro rakamına dayanması başkan Dursun Özbek'i rahatsız ediyor.  Özbek sıkı pazarlık yaparak, imza parasını vermemeyi ve Sneijder'in sözleşmesini 2 + 1 yıl uzatmayı hedefliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap