SON DAKİKA



Haber > Spor > Sneijder Türkiye maçı hakkında konuştu

Sneijder Türkiye maçı hakkında konuştu

24 Mart 2015 Salı - 12:56




Cumartesi günü oynanacak Hollanda-Türkiye maçı hakkında konuşan Sneijder, Robben ve Van Persie gibi isimleri arayacaklarını söyledi.





Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nın Cumartesi günü Türkiye ile oynayacağı maçta çok önemli oyunculardan yoksun olacak olmasına rağmen kazanmak için her şeyi yapacaklarını belirtti. Hollanda Milli Takımı'nda sakatlıkları nedeniyle Arjen Robben, Robin van Persie, Rafael van der Vaart ve Ron Vlaar sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

BÜYÜK KAYIPLAR

De Telegraaf'a konuşan Sneijder, "Robben ve Van Persie olmadan da iyi sonuçlar alabiliriz. Ama onların takımımız için büyük birer kayıp olduğunu anlamak için matematik bilmeye gerek yok. İkisi de kulüp takımlarında her haftasonu dünyanın en iyi oyuncuları arasında yer aldıklarını kanıtlıyor. Bu yüzden eksikliklerini tabii ki arayacağız" dedi.

 Eksik oyuncuları fazla düşünmemeleri gerektiğini de sözlerine ekleyen Galatasaraylı futbolcu, "Deneyimlerden biliyorum; burada olamayacak olan futbolcular hakkında konuşmak iyi bir şey değil. Biz takım halinde Türkiye'yi yenmek için her şeyi yapacağız. Buna odaklanıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Takımdaki en deneyimli oyuncu olması nedeniyle üzerindeki baskının artacak olmasına da değinen Sneijder, "Aslında baskı doğru bir kelime değil. Ama daha fazla sorumluluk almam gerektiğini hissediyorum. Ben, Huntelaar ve De Jong genç oyuncularla konuşuyoruz. Onların bize güvenebileceklerini biliyoruz." şeklinde konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap