SON DAKİKA



Haber > Spor > Sneijder için neler dedi?

Sneijder için neler dedi?

20 Ocak 2015 Salı - 15:03




Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İtalyan basınına verdiği röportajda Sneijder ile ilgili çarpıcı sözler söyledi.





Ara transfer döneminin en çok konuşulan biri de Juventus’un Sneijder’a olan ilgisiydi. Fakat Galatasaray yönetimi, onu 20 milyon eurodan aşağı bir ücrete bırakmayacağını açıklayınca Juventus, transferden vazgeçti. Torino ekibinin yeni hedefli ise Dortmund’dan Henrik Mkhitaryan. Tuttosport gazetesi de Mkhitaryan’ın eski hocası Mircea Lucescu’ya ulaştı ve ona bu transferle ilgili sorular yöneltti. 

O zamanlar, onu Dortmund’a gönderdiği için  çok acı çektiğini söyleyen Lucescu, “O hala çok değerli bir futbolcu. Onu, Juventus’ta görmek beni şaşırtmaz. Onun sevgiye ihtiyacı var ama Dortmund’da çok fazla baskı altında. Bence onun Dortmund’daki dönemi sona erdi. Onun Tevez ve Llorente’nin arkasında oynarken hayal edebiliyorum” ifadelerini kullandı. 

Rumen teknik adama, “Mkhitaryan mı yoksa Sneijder mı oyun kurucu olarak daha iyi oynar?” sorusu da yöneltildi. Lucescu, Mkhitaryan’ın Sneijder’a göre daha çabuk bir oyuncu olduğunu söylerken, “Henrik komple bir oyuncu; topu alıyor, oyun kuruyor ve bunları sürekli tekrarlıyor. Ermeni olduğu için Almanya’da ona şüpheyle yaklaşılıyor” diye konuştu. 

Mkhitaryan, 2010-2013 yılları arası Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'te forma giyiyordu. Geçen sezonun başında ise Dortmund'a transfer olmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap