SON DAKİKA



Haber > Spor > Sneijder gidiyor yerine?

Sneijder gidiyor yerine?

10 Haziran 2016 Cuma - 14:59




Defansa Neustadter transferini yapmak isteyen Galatasaray, Sneijder'i satıp ondan gelecek parayla Mehmet Topal ve Gaston Ramirez'i kadrosuna katacak.





Maddi olarak kötü günler geçiren ve UEFA’nın Finansal Fair Play kriterleri doğrultusunda transfer çalışmalarına yön veren Galatasaray bonservisi elinde olan Rus stoper Roman Neustadter’e imza attırmaya hazırlanırken bir yandan da Felipe Melo’nun yerini doldurmaya çalışıyor. Ön libero bölgesinde Alex Song ve Mehmet Topal ile dirsek temasında bulunan Galatasaray Kamerunlu yıldızla el sıkışırken Mehmet Topal’dan gelen haber tüm planların değişmesine neden olacak.

GALATASARAY SNEİJDER'İ SATIP MEHMET TOPAL VE GASTON RAMİREZ'İ ALACAK

Transfer çalışmalarında önceliği defans ve ön liberoya veren Galatasaray Wesley Sneijder krizini de çözmeye çalışıyor. Sarı kırmızılı kulüp ve yöneticiler hakkında yaptığı açıklamalarla bir anda hedef tahtasına oturtulan Sneijder başkan Dursun Özbek’in büyük tepkisini çekerken Hollandalı futbolcuya verilecek ceza merakla bekleniyor. Sözleşmesinde ‘7,5 milyon euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan Sneijder hakkında Jose Mourinho’nun Manchester United’ı haberleri yapılırken, yönetimin Sneijder’i elden çıkarma niyetinde olduğu hatta ondan gelecek parayla hem ekonomik olarak rahatlamak, hem de yapılacak transferlerde maddi anlamda elinin güçlenmesini istediği ortaya çıktı. 7,5 milyon euro’ya gönderilecek olan Sneijder, Galatasaray’dan yıllık 5,5 milyon Euro alırken başkan Dursun Özbek’in Sneijder külfetinden kurtulup ondan gelecek paranın bir kısmıyla Mehmet Topal’ı ve geçtiğimiz günlerde Southampton ile yollarını ayıran Uruguay’ın ‘10’ numarası Gaston Ramirez’i kadrosuna katmayı planladığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap