SON DAKİKA



Haber > Spor > Skora göre takım yapmıyorum!

Skora göre takım yapmıyorum!

29 Temmuz 2016 Cuma - 11:00




Teknik Direktör Hikmet Karaman, hazırlık maçlarında zafiyetleri gidermeye çalıştığını ve yeni takviyelerle diri bir takım olacaklarını söyledi





Avusturya kamp programı dahilinde oynanan beş hazırlık maçından da galibiyet alamayan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, yapılan antrenmanlardan asla taviz vermediklerini belirterek, "Skora göre takım yapmıyoruz. Yoksa aynı 11'le devam ederiz. Skorun hiç önemi yok. İyi yoldayız, takım çok iyi çalışıyor" dedi.
Karaman, hazırlık maçlarında tüm oyunculara şans verdiğini belirterek, “Skor bizim için önemli değil, burada yeni oyuncularımın takıma ne katacağı önemli. Yaptığımız hazırlık maçlarında kendisini gösteren oyuncular var, henüz hazır olmayan oyuncularım var. Zaman içinde her şey daha net olacak” şeklinde konuştu.,

Kalitemizi henüz sahaya yansıtamadık,


Takımda uyum sorununu henüz çözemediklerini belirten Karaman, “Yeni kurulan bir ekibiz ve zamana ihtiyacımız var. 10 günde 5 hazırlık maçı yaptık ve takımın genel gücünü öğrenmeye çalıştım. Dayanıklılığımızı ölçmek zorundayız. Yeni katılan oyuncularım performanslarını artırmak zorunda ve bazı oyuncularımın henüz hazır olmadığını gördüm. Önümüzde 20 günlük bir süre var ve bu sürede tüm eksiklerimizi tamamlayacağız” dedi.

Gücümüzü biliyorum

Takıma 8 ve 10 numaralı oyuncu katacaklarını belirten Karaman, “Şu an 10 numara konusunda son aşamaya geldik. Bir iki gün içinde bu sorunu çözüyoruz. Sahada en büyük eksiğimiz bu ve bu sorunun çözümü ile sahaya daha net bakacağız. Yaptığımız hazırlık maçlarında rakip alanda istediğimiz oyunu kuramama sıkıntısı yaşadık, sağ ve sol kanatlardan gelen topları iyi değerlendiremedik. Eksiklerimizi çok açık gördük” dedi.

Saadane  göze girdi


Çaykur Rizespor’un ön libero oyuncusu oynadığı hazırlık maçlarında Teknik Direktör Karaman’ın beğenisini kazandı. Fas Milli Takımı’nda görev yapan genç oyuncu, çıktığı hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile savunmada takımın gözdesi oldu. Hazırlık maçlarında zaman zaman ileri çıkarak takıma katkı yapan Saadane gelecek sezon takımda yerini alan oyunculardan biri oldu.

Yakoubi  kampa katıldı

Çaykur Rizespor’un yeni transferi Tunuslu Milli oyuncu Mohammed Ali yakoubi’nin Avusturya kampına katıldığı öğrenildi. Başarılı oyuncunun takımla birlikte çalışmalara başladığı bildirildi.

İtandje  Rize'de  çalışıyor

Çaykur Rizespor’un sezon öncesi hazırlıklarına geç gelen ve bu durum sonrası Teknik Direktör Hikmet Karaman tarafından Rize'ye gönderilen kaleci İtandje, çalışmalarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde tek başına sürdürüyor. Kamerunlu kaleci günde çift idman yaparak, kilolarından kurtulmaya çalışıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap