SON DAKİKA



Haber > Spor > Size zafer yakışır!

Size zafer yakışır!

22 Nisan 2018 Pazar - 10:30




Baysal İnşaat Düzyurt-Çorum Belediye karşısında kazanmak, Arsinspor ise ligde kalma umutlarını Ankara Adliye karşısında arttırmak istiyor.





TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Baysal İnşaat Düzyurtspor bugün saat 15.30’da Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda Çorum Belediyespor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta Payas beraberliğiyle ilk 5 yolunda önemli iki puan kaybeden Turuncu-Yeşilliler ise matematiksel olan şanslarını arttırmanın planını yapıyor. Düzyurtspor rakibini devirip Elaziz Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

Son üç haftada 7 puan alan ve ligde kalma umutlarını sürdüren Arsinspor ise kader sınavına çıkacak. Başkentte Ankara Adliye ile karşı karşıya gelecek olan Sarı-Siyahlılar alt sıraları ilgilendiren bu karşılaşmadan üç puan çıkartıp son haftalardaki çıkışını sürdürmeyi arzuluyor. İki Trabzon ekibi de rakiplerini devirmek için yemin ederken karşlışmalar 15.30’da start alacak.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap