SON DAKİKA



Haber > Spor > Size kemer yakışır

Size kemer yakışır

27 Nisan 2023 Perşembe - 15:07




Beşirli Spor Kompleksi’ndeki Boks gecesinde sahne alacak olan Trabzonlu boksörler Fatih Keleş ve Mustafa Çolak’tan kemer sözü verdi. İki boksör tüm Trabzon’u salona davet etti





TÜRKİYE Profesyonel Boks Federasyonu’nun Trabzon’da gerçekleştireceği boks gecesi öncesinde hazırlıkların sonuna gelindi. 28 Nisan Cuma günü (yarın) Beşirli Spor Kompleksi’nde düzenlenecek olan müsabakalara Trabzonlu 2 sporcu katılacak. 20:00-24:00 saatleri arası Sports TV’de canlı olacak olan WBC Asya dünya kemer maçında Trabzon'un gururu Amatör ve Profesyonel WBO Avrupa Şampiyonu, Profesyonel UBO Dünya Şampiyonu Fatih Keleş, Profesyonel WBC Hindistan Şampiyonu Sabarij'le zorlu karşılaşmaya çıkacak.

RİNGE çıkacak bir diğer isim ise Trabzonlu Milli Boksör Mustafa Çolak, İngiltereli Paul Peers ile karşılaşacaktı ancak rakibinin sakatlanmasıyla rakip Ermenistanlı Arkadi Harutyunyan oldu. Zorlu karşılaşmalar öncesi hazırlıklarının son aşamasına geldiklerini söyleyen milli boksörler, Türkiye’yi ve Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti. Tüm sporseverleri Beşirli Spor Kompleksi’ne davet eden Keleş ve Çolak, Asya’nın en büyüğünün belirleneceği karşılaşmalarda beraber sevinç yaşamak istediklerini vurguladı. 

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap