SON DAKİKA



Haber > Spor > Siz ikna edin!

Siz ikna edin!

28 Ocak 2017 Cumartesi - 09:07




Başkan Muharrem Usta yıldız futbolcunun menajeri ile görüştü. “Bonservisi Napoli’den alın gelin dedi.





Yetenekli futbolcunun transferinde bir sakınca görmediklerini Trabzon kanadına ileten Başkan Orman’ın, “Siz Şenol hocayı ikna edin yeter. Çünkü son karar hocamızda” dediği öğrenildi.

SON KARAR ONUN

Trabzonspor’da Tolgay Arslan inadı sürüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ısrarla istediği futbolcunun geleceği Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in vereceği kararla şekillenecek. Siyah-Beyazlı kulüpte fazla forma şansı bulamayınca Trabzonspor’a gitmeyi kabul eden Tolgay Arslan’ın önündeki en büyük engel ise Güneş.  Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Trabzonspor yönetimine Tolgay’ı bırakmaya yanaşmayan Güneş’i ikna etmelerini önerdiği bildirildi.

BİZDE SORUN YOK

Bordo-Mavili kulüple iyi ilişkilerde bulunan Fikret Orman’ın Trabzonspor yönetimine, “Şenol Güneş sizin çocuğunuz. Dolayısıyla son karar onda. Yönetim olarak Tolgay’ın size gelmesinde bir sakınca görmüyoruz. Güneş’i ikna edin, bu transfer bitsin” dediği öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin de deneyimli teknik adamın fikrini değiştirmek için çalışma halinde olduğu da gelen haberler arasında yer alıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap