SON DAKİKA



Haber > Spor > Sivasspor'da Servet Çetin dönemi resmen başladı!

Sivasspor'da Servet Çetin dönemi resmen başladı!

03 Temmuz 2023 Pazartesi - 12:55




DG Sivasspor’da teknik direktörlüğe getirilen Servet Çetin için imza töreni düzenlendi. Çetin, "Sivas benim için çok önemli. Sivas’ı hak ettiği yere getireceğiz. Burada başarılı olmak için elimden geleni göstereceğim” ifadelerini kullandı.





Sivasspor, 1 yıllık anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Servet Çetin için imza töreni düzenledi. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda yapılan imza törenine Servet Çetin’in yanı sıra Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, 2. Başkan Bahattin Eken ve diğer yöneticiler katıldı.

İmza töreninde konuşan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, “Servet hocayla çok önceden tanışıyoruz. Takımımızı şu anda en iyi tanıyan teknik direktör olduğunu düşünüyoruz. Sivasspor için en iyi teknik direktörün Servet Çetin olacağına karar verdik ve böylece bu birliktelik başladı. İnşallah güzel bir sezon geçirip taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. Sivasspor’un yeri Avrupa Kupalarına katılmaktır. Kulüp gelirlerinin azaldığı ve masrafların arttığı bir dönemdeyiz. Daha çok gençlere şans vereceğiz. Hocama da hoş geldin diyorum” diye konuştu.

'TRANSFER ÇOK ZOR İŞ'

Bir gazetecinin, 'Sözleşmesi biten oyuncularla görüşecek misiniz?' sorusuna Başkan Otyakmaz, “Takımda sözleşmesi bitenlerle diyalog kuruyoruz ama anlaşabilecek miyiz, bilmiyorum. Hızlı bir şekilde transferleri gerçekleştirmemiz gerekiyor. Transfer de çok zor iş. Ekonomi hat safhada. Gerçekten dinamik ve cömert arkadaşlarla beraberiz. İnşallah geçen seneden kalan borçları ödeyip, takımımıza fayda sağlayacak oyuncular alacağımızı söyleyebilirim” yanıtını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap