SON DAKİKA



Haber > Spor > Sivasspor yarı final biletini tek golle aldı!

Sivasspor yarı final biletini tek golle aldı!

02 Mart 2022 Çarşamba - 19:43




Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Sivasspor ile Fatih Karagümrük karşılaştı. Maçı ev sahibi ekip, 1-0 kazandı.





Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Demir Grup Sivasspor ile VavaCars Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadelede kazanan taraf, ev sahibi ekip oldu. Rakibini tek gol ile geçen Sivasspor, adını yarı finale yazdırdı.

Formda Yatabare durdurulamıyor

Tek maç üzerinden yapılan çeyrek final mücadelesinde takımlar maça temkinli başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi Sivas, tehlikeli ataklarına başladı. Genel anlamda dengeli geçen maçın 69. dakikasında sahneye çıkan Yatabare, Kerem Kesgin'in sol taraftan yaptığı ortayı tamamladı. Geçtiğimiz günlerde Süper Lig'de Beşiktaş'ı da boş geçmeyen golcü oyuncu, Karagümrük karşısında maçın tek golünü kaydetti.

Sivasspor rakibini bekliyor

Kupada ilk kez Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelen Sivasspor, rakibini çeyrek finalde eleyerek, adını yarı finale yazdırdı. Yiğidolar, Alanyaspor ile Gaziantep FK arasında oynanacak diğer maçın sonucunu beklemeye başladı. Bu mücadelede kazanan, Kırmızı-Beyazlılar'ın rakibi olacak. O maç ise 3 Mart Perşembe günü saat 20.30'da başlayacak.

Borini hastaneye kaldırıldı, doktorlar görüntüleri istedi

Sivasspor ile Fatih Karagümrük ile oynanan maçın 43. dakikasında Fatih Karagümrüklü Fabio Borini, rakibi ile girdiği ikili mücadele sonucu acı içinde yerde kaldı. Ayağa kalkamayan 30 yaşındaki İtalyan, statta bulunan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kendisine müdahale eden doktorlar, maçın yayıncı kuruluşu olan A Spor'dan pozisyon anının görüntülerini istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap