SON DAKİKA



Haber > Spor > Sivasspor uçuyor

Sivasspor uçuyor

14 Aralık 2021 Salı - 11:01




Sivasspor'un ligdeki tırmanışı Galatasaray önünde de devam etti. Rıza Çalımbay'ın ekibi sahasında güçlü rakibine şans tanımadı ve bu sezon ilk kez üst üste 3. maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.





Sivasspor kötü başladığı sezonda sonradan açıldı. İlk galibiyet için 6. haftayı bekleyen Kırmızı-Beyazlılar, üst üste iki galibiyetin zaferin ardından yine 5 hafta beklemek zorunda kalmıştı. Eksiklerin dönmesiyle Yiğidolar gaza bastı. 4-0'lıkHatayspor galibiyetiyle kötü gidişe nokta koyan Rıza Çalımbay'ın ekibi önceki hafta da ligin bir başka formda takımı Alanyapor'u deplasmanda 1-0 yendi.

İç sahada 3. zafer

Ve dün de Galatasaray 'ı aynı skorla geçen Yiğidolar bu sezon ilk kez üst üste 3. galibiyetini alırken bu performansıyla 5 sıra birden yükseldi. Sadece son dönemdeki lig performansı değil Galatasaray'a karşı da iç sahada başarılı sonuçlarına devam etti Yiğidolar. Kırmızı-Beyazlılar rakibi karşısında son 6 sezonda 5. kez sahadan puanla ayrıldı. Sivasspor bu seride 3. galibiyetini alırken 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Dün geceki karşılaşma teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Fatih Terim'e karşı 18 yıllık galibiyet özleminin de sona erdiği mücadele oldu. Çalımbay 2003'te Denizlispor 'u çalıştırırken Ali Sami Yen'de 1-0 kazandığı maçtan sonra meslektaşına karşı 12. maçında 2. kez galibiyet sevinci yaşadı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap