SON DAKİKA



Haber > Spor > Sivasspor, devreyi 3 puanla kapattı

Sivasspor, devreyi 3 puanla kapattı

29 Aralık 2019 Pazar - 16:10




Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 17. haftasında sahasında konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 mağlup etti ve sezonun ilk devresini galibiyetle kapattı.





2019-20 Süper Lig sezonunda ilk devrenin son hafta maçlarında lider Demir Grup Sivasspor, sahasında konuk ettiği Göztepe'yi Mustapha Yatabare'nin tek golüyle 1-0 mağlup etti.

Maça hızlı başlayan ve etkili olan taraf ev sahibiydi. 35. dakikada Sivasspor'da Mert Hakan Yandaş, rakibi Leo Schwechlen'e yaptığı müdahale sebebiyle sarı kart gördü ve ligin ikinci yarısında oynanacak Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı.

64. dakikada ev sahibinde Fernando oyundan alındı ve yerine Arouna Kone oyuna dahil oldu. Değişikliğin hemen ardından 67. dakikada defansın arkasına sarkan Aruna Kone'nin asistinde Yatabare ağları buldu ve Sivasspor 1-0 öne geçmeyi başardı.

Mücadelenin geri kalan bölümünde başka gol sesi çıkmadı ve Sivasspor, ligin 17. haftasında Göztepe'yi tek golle mağlup ederek sezonun ilk yarısını 3 puanla kapattı.

Bu sonuçla lider Sivasspor puanını 37'ye yükseltti. Göztepe ise 23 puanda kaldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap