SON DAKİKA



Haber > Spor > Sivasspor’da Erdoğan şoku! 5 hafta sahalardan uzak kalacak

Sivasspor’da Erdoğan şoku! 5 hafta sahalardan uzak kalacak

10 Temmuz 2021 Cumartesi - 18:21




DG Sivasspor Kulübü, futbolcu Erdoğan Yeşilyurt’un sakatlığından dolayı ameliyat olduğunu ve 5 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.





Bolu’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor’da sakatlık şoku yaşandı. Orta saha oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt’un 5 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı duyuruldu.

Konu ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

“Futbolcumuz Erdoğan Yeşilyurt, geçirdiği sakatlık sonrası Kayseri’de ameliyat edildi. Erdoğan Yeşilyurt, diz artroskopisi ameliyatı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanları Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ve Dr. Bertan Cengiz tarafından gerçekleştirildi. Prof. Dr. Sinan Karaoğlu; başarılı geçen operasyon sonrası, futbolcumuzun 15 gün sonra salonda kontrollü kuvvet çalışmalarına; üç hafta sonra koşulara başlamasının öngörüldüğünü belirtti. Erdoğan, yaklaşık beş hafta sonra ise sahalara dönmesinin beklendiğini belirtti. Sporcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap