SON DAKİKA



Haber > Spor > Sıra Gözgözler'de

Sıra Gözgözler'de

23 Kasım 2021 Salı - 11:42




1954 Kelkit Belediyespor başkanı Muammer Doğan Karadeniz'e özel açıklamalarda bulundu.





SIRA GÖZGÖZLER’DE

“Fatsa Belediyespor, Bergama ve Başkent Gözgözler ile oynayacağımız 3 maçta 9 puan hedefi koymuştuk. İki maçı kayıpsız geçtik. Güzel gidiyoruz. Sıra Başkent Gözgözler Akademi’ye geldi” dedi

BERGAMA Belediyespor deplasmanından 3 puanla dönerek ilk 5 yolunda önemli bir galibiyet alan 1954 Kelkit Belediyespor’da moraller tavan yaptı. Üst üste ikinci galibiyetini alarak grubun iddialı takımları arasında adını yazdıran Kırmızı-Yeşil-Beyazlılar’da Başkan Muammer Doğan, Karadeniz’e açıklamalarda bulundu. İzmir’de Bergama Belediyespor ile önemli bir maç oynadıklarını hatırlatan Doğan, alınan 3 puanın çok değerli olduğunu dile getirdi.

DOĞAN, “Maçın hemen başında öne geçtik. Ondan sonra oyunun kontrolü bizdeydi. Bir çok pozisyon bulduk ama atamadık. Son dakika golüyle sahadan 2-0 galip ayrıldık. Fatsa maçından önceki süreçte şanssız kayıplar yaşamıştık. Fatsa, Bergama ve Başkent Gözgözler ile oynayacağımız 3 maçta 9 puan hedefi koymuştuk. İki maçı kayıpsız geçtik. Güzel gidiyoruz. Sıra Başkent Gözgözler Akademi’ye geldi. Bu maçtan da galibiyetle ayrılarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Devre arasında
takviye yapabiliriz

İLK yarının bitimine 4 maç kaldığını hatırlatan Doğan, “Bu maçları en az kayıpla tamamlayıp ilk yarıda hedeflenen puana ulaşmak istiyoruz. Eğer bu maçlardan istediğimizi sonuçları alırsak devre arasında birkaç takviye yapabilir, daha da güçlü bir takım haline gelebiliriz” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap