SON DAKİKA



Haber > Spor > Sıra geldi Diyarbekir’e

Sıra geldi Diyarbekir’e

26 Eylül 2023 Salı - 16:34




Son hafta kazanarak yeniden zirve hesapları yapmaya başlayan 1461 Trabzon Futbol Kulübü, zorlu Diyarbekirspor deplasmanından da 3 puanla ayrılmayı planlıyor





TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bir maçı eksik 7 puanla 9’uncu sırada yer alan 1461 Trabzon Futbol Kulübü, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Diyarbekirspor maçını düşünüyor. Yeni hocası Ercümend Coşkundere nezaretinde çıktığı ilk müsabakada Afyonspor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup etme başarısı gösteren Kırmızı-Lacivertliler, Diyarbekirspor deplasmanından da galibiyetle dönmeyi arzuluyor.

BU sezon deplasmanda iki maça çıkan, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle 1 puan toplayan Karadeniz ekibi, ilk dış saha galibiyetine uzanmak istiyor. Henüz yenilgisi bulunmayan ve 11 puanla dördüncü sırada yer alan Diyarbekirspor da 1461 Trabzon FK gibi şampiyonluğu hedefliyor. Öte yandan son hafta kırmızı kart gören Diyarbekirsporlu Tolga Kalender ve Burak Asan, 1461 Trabzon FK’ya karşı forma giyemeyecek.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap