SON DAKİKA



Haber > Spor > Sinan Bolat kararını verdi!

Sinan Bolat kararını verdi!

06 Ocak 2022 Perşembe - 17:32




Fernando Muslera'nın uzun süreli sakatlığı nedeniyle bir kaleci transferi yapmayı planlayan Galatasaray'ın listesinde yer alan Sinan Bolat'ın devre arasında takımı Gent'ten ayrılmayı düşünmediği belirtildi.





Fernando Muslera'nın sakatlığı ve İsmail Çipe'nin eleştirilen formu nedeniyle kaleye bir takviye yapmayı planlayan Galatasaray , yerli adayları öncelik konumunda tutuyordu. Bu doğrultuda gündeme gelen isimlerden Gent forması giyen millî kaleci Sinan Bolat, geleceğine ilişkin kararını verdi. 

Galatasaray'ın istediği belirtilen Sinan Bolat'ın durumuna ilişkin detayları Belçika basınından Het Laatste Nieuws paylaştı. Oyuncunun çevresiyle yapılan görüşmede Sinan Bolat'ın birçok Türk takımından teklif aldığı fakat sezonu Gent'te bitirmeye odaklandığı aktarıldı. 

Bunun yanı sıra Gent'in de Sinan Bolat'ı kadrosunda tutmak istediği iddia ediliyor. Sezon sonunda bitecek sözleşmesi nedeniyle geleceği merak edilen Sinan için Gent'in bir hamle yapması bekleniyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap