SON DAKİKA



Haber > Spor > Simon Kjaer, Eriksen'in kalp krizi geçirdiği anları anlattı

Simon Kjaer, Eriksen'in kalp krizi geçirdiği anları anlattı

19 Ağustos 2021 Perşembe - 17:35




EURO 2020 Avrupa Şampiyonası'nda Danimarka Milli Takımı'nda beraber forma giydiği Christian Eriksen'i ölümden döndüren Fenerbahçe'nin eski yıldızı Simon Kjaer o anları ilk kez anlattı.





EURO 2020 Şampiyonası'nda 12 Haziran tarihinde oynanan Danimarka-Finlandiya maçının 43. dakikasında kalbi duran yıldız futbolcu Christian Eriksen bir anda yere yığılmıştı. Takım arkadaşının hemen yanına koşan kaptan Simon Kjaer ilk olarak Eriksen'in dilini boğazından çıkararak boğulmasını önlemişti.

Corriere della Sera'ya özel bir röportaj veren Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Simon Kjaer o an yaşadıklarını şöyle anlattı.

"DÜŞÜNMEDEN YAPMAM GEREKENİ YAPTIM"

Başkalarının yapacağı gibi, düşünmeden yapmam gerekeni yaptım. Evimizde Avrupa Şampiyonası'nın ilk maçı olan biz Danimarkalılar için tarihi bir gündü. Sonra olanlar oldu. Bu bir takım çalışmasıydı, oradaki rakibimiz de olsa aynısını yapardık. Hepsi bu. Önemli olan tek şey Christian'ın şu anda iyi olması. Sadece bu önemli.

İçgüdülerim beni yönlendirdi ve yapmam gerekeni otomatik olarak yaptım. Bu ilk defa başıma geldi, umarım son da olur. Umarım görüntülerim bir farkındalık yaratmıştır. Doktorlar çok iyiydi, hemen müdahale ettiler ama belli anlarda ne yapılması gerektiğini bilmek çok önemli. Bu bir hayat kurtarabilir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap