SON DAKİKA



Haber > Spor > Simeone, Higuain'i istiyor

Simeone, Higuain'i istiyor

17 Haziran 2016 Cuma - 15:42




İspanyollar'ın prestijli gazetesi Marca, Gonzalo Higuain'in Madrid'e Atletico forması ile döneceğini iddia etti.





Atletico Madrid'in teknik adamı Diego Simeone, bir dönem Real Madrid'de forma giye nve geçtiğimiz sezon İtalya Futbol ligi Serie A'nın gol kralı olan Gonzalo Higuain'i İspanya'nın bir diğer başkent ekibine getirmekte kararlı. 2014'te Madrid'ten Napoli'ye 37 milyon euro karşılığında transfer olan Arjantinli oyuncu, çıktığı 104 karşılaşmada 71 gol kaydederek değerini katlamıştı.

Ancak Marca, uzun süredir takımdan ayrılmak istediği konuşulan ve yüksek bonservis bedeli yüzünden birçok kulübün teklif sunamadığı Higuain'i Atletico Madrid'in alacağını iddia etti. 28 yaşındaki oyuncu, Simeone'nin istediği gibi bir futbolcu olmasının yanı sıra, Barnebeu'da geçirdiği 6 yıl da düşünülürse La Liga'ya da yabancı olmayan bir isim. Napoli'nin başkanı Aurelio De Laurentiis'in yıldız oyuncusunu satmak istemediği ve Higuain'le anlaşma yenilemek istediği de gelen haberler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap