SON DAKİKA



Haber > Spor > Şimdi moda Mehmet Akif

Şimdi moda Mehmet Akif

25 Şubat 2017 Cumartesi - 09:19




Üniversiteye öğrenci yerleştirme başarısı parmakla gösterilen Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi sosyal alanlarda yaptığı başarıları sportif faal





BAŞARIYA DOYMUYORLAR

Şimdi moda Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi! Kurulduğu günden beri üniversiteye % 80’lerin üzerinde öğrenci yerleştirme başarısını gösteren Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi sosyal alanlarda yaptığı başarıları sportif faaliyetlerle elde ettiği önemli başarılarla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıllarda birçok spor dalında Trabzon’un lokomotifi olan Araklı Mehmet Akif Ersoy Lisesi bu yıl da misyonundan ödün vermiyor.

İDDİALI HAZIRLANIYOR

Sezon boyunca; emek veren, terini, ruhunu ve aklını ortaya koyarak yapılan çalışmaların karşılığında, 2016-2017 eğitim-öğretim sezonunda da A Genç ve B Genç Voleybol takımları Trabzon şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmayı hak etti. Geçen sene Türkiye Şampiyonası’nda gruplarda şampiyon olarak finallerde istanbul birincisine karşı kaybeden Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi bu sene de iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR


Liselerarası Trabzon şampiyonu olan sporcuları makamında kabul eden Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “Araklı son yıllarda yapmış olduğu çalışmalarla Trabzon’da marka bir ilçe olmuştur. Biz her alanda olduğu gibi eğitim ve öğretime de büyük destekler vererek ilçemizin her yönden kalkınmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Araklı’nın gelişmesi ve güzelleşmesinde eğitimin rolü büyük olacaktır. Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi üniversiteye öğrenci yerleştirmede de çok başarılı bir okul. Türkiye’nin seçkin üniversitelerinin iyi bölümlerini kazanan öğrencilerimiz kendilerini yetiştiren ve destek veren ilçelerini unutmayacak ve yarınlarda makam sahibi olduklarında ilçemizin gelişmesine daha da katkı sağlayacaklardır. Öğrencilerimiz Türkiye Şampiyonası’nda Trabzon’u dolayısıyla Araklı’yı temsil edecekler, biz de onlara her türlü imkânı sağlayacağız. Hiçbir başarı tesadüf değildir, çok çalışarak başarılı oldunuz, biz de size her türlü desteği vereceğiz” ifadelerini kullandı.

TÜM MÜCADELEMİZ BAŞARILI BİR NESİL İÇİN

Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Osman Gülbeyaz, “Hareket eden, akıllı, sağlıklı, vatanına milletine düşkün bir nesil yetiştirmek için öğrencilerimize her türlü imkânı sağlamak bizim görevimiz. Biz bu görevi yıllardır öğrencilerimizi Ağustos ayından itibaren okulda kamplara alarak devletin bize sağladığı imkânları kullanarak cumartesi, pazar günlerini ve karne tatillerini de değerlendirerek sürdürüyoruz. Bunun karşılığında öğrencilerimiz hem üniversite sınavında hem de sosyal ve sportif alanlarda başarılı olarak bizleri sevindiriyor. Öğrencilerimizin başarıları bundan sonra da sürecek” dedi.

SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ

Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Voleybol Takımı Antrenörü Yüksel Yalçındağ, “Okul idaresinin bize sağladığı imkânları öğrenci arkadaşlarımız ile birlikte iyi değerlendirerek okul ders çalışma saatleri dışında hemen hemen her gün çalışıyoruz. Trabzon gibi tarihi ve kültürü çok yüksek bir ili temsil etmenin sorumluluğu bilincindeyiz” diyerek kendilerine her türlü imkânı sağlayan başta Okul Müdürü Osman Gülbeyaz, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy ve Belediye Başkanımız Recep Çebi’ye teşekkür etti.


HER ZAMAN GENÇLERİN YANINDAYIZ

Araklı ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, “Okullarımıza her türlü desteği veriyoruz. Yıl içerisinde de kontroller yaparak çalışmaların eksik ve güzel yönlerini tespit ederek yapılan iyi çalışmalara katkı sağlarken eksikliklerin giderilmesine yardımcı oluyoruz. Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde yapılan okul kurslarına ve sosyal sportif faaliyetlere 2 yıldan beri yatırım yapıyoruz ve karşılığını da almaya başladık. Bundan sonraki yıllarda bu başarılar artarak karşımıza çıkacaktır” diyerek öğrencilere Türkiye Şampiyonası’nda başarı diledi.

BU SESE KULAK VERİN

EğiTiM-Öğretimde olduğu kadar sporda da birçok branşta önemli başarılara imza atan Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi salonsuz kaldı. Geçtiğimiz günlerde yağan yoğun kar yağışı il ve ilçelerde önemli tahribat oluştururken Mehmet Akif Ersoy da bu olaydan nasibini aldı. Yoğun kar yağışına dayanamayan lisenin spor salonunun çatısı çöktü. Şampiyon takım ve okul öğrencileri salonsuz kalırken öğrenciler yetkili mercilerden gelecek desteği bekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap