SON DAKİKA



Haber > Spor > Şimdi bu lig nasıl oynanır?

Şimdi bu lig nasıl oynanır?

22 Şubat 2016 Pazartesi - 09:30








İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkanlık anısınadır ki, Trabzonspor’un geçmişi fırtınalı idi. Önceki maçlarda da yaşadık hakem sıkıntılarını. Şimdi hep beraber ilk yarıdaki hakem olaylarına bakalım. Eğildik, kırıldık Hatta UEFA’nın, FIFA’nın yıldızı Cüneyt Çakır’la nokta atışı ile bir perdeyi kapattık. İkinci perdeyi açarken, Futbol Federasyonu’na ve de Merkez Hakem Komitesi’ne o kadar şikayetlerimiz varken, ardı ardında gelen maçlarla Trabzonspor’un hakikaten bu ligde bu kadar haksızlığa rağmen dik duruşuna kimse hak vermedi. Ne yandaş medyada ne de futbolun üst seviyesini yaşayan akillerin ağzından hiç kimse bir kelime etmedi.

Şimdi de ben bu maçı nasıl anlatayım?

Sonuçlarında tasvip edilmeyen, kimsenin de hak vermediği olaylar şehrimizde yaşanmış olsa dahi, bugünkü Galatasaray maçına bakıldığında hangi vicdan, hangi olgu bana Federasyon’un Trabzonspor’dan intikam almadığını söyleyebilir?

Maçın geneline bakıldığında her şey yolunda iken üzülürüm Özer Hurmacı’nın ilk sarı kartı görmesindeki ısrarına. İkincisi de Hami hocamın Akakpo’daki ısrarını da merak ederim. Bu takıma ne için, nasıl katkı sunduğunu merak ederim.

Bu bir handikap maçtı! Evet, Trabzonspor takımı Kayserispor maçından sonra tam ivme kazanırken görünen şudur ki; (Hatta Mustafa Denizli’nin de lafıdır) hakemler Trabzonspor’u “ince ince kıyarlarken” eğitimimizin eksikliği mi veya bu ligde yok muyuz ki, aklımızdan şüphe eder gibi bu gerçeği yine önümüze sürdüler. Geçmişte defalarca da yansıtmıştır! Şimdi sevgili abim Ali Kemal Denizci’nin bir lafı aklıma geldi. Kendileri Trabzonspor’dan sonra Fenerbahçe, Beşiktaş’ta forma giyerken, “Ben oynadığım takımların formasını taşırım. Emeğimi veririm, karşılığında da beklentim olmaz. Lakin Trabzonsporluyum. Bir şofördür ki; minibüsü doldurur ve önümde bozulur. Bana ‘Abi şunu iter misin, çalıştırayım” der, iter çalıştırırım. Ama o şoför benim Ali Kemal olduğumu bilmez” demiştir. Bu ülkenin hakemleri kime, neye hizmet edeceklerini bilirler. İşte onun içindir ki; Trabzonspor misyonunu kendi içindeki çekişmelerden kaybeder görünür ama biz her yerde her zaman varız!


Bu hakemlerle bu lig oynanmaz...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap