SON DAKİKA



Haber > Spor > Şike süreci unutulmasın

Şike süreci unutulmasın

19 Ağustos 2016 Cuma - 09:36




Trabzonspor Kongre Üyesi Avukat Alican Kaynar uyarıda bulundu





Trabzonspor Kongre Üyesi Avukat Alican Kaynar uyarılarda bulunarak camiayı 2010-2011 sezonuna sahip çıkmaya davet etti. “Trabzonspor, 2010-2011 sezonun şampiyonudur. Kulübe iadei itibar yapılması için mücadelenin devam etmesi gerekiyor” diyen Kaynar, “Fenerbahçe ezeli rakibimizdir ve şu an ülke deki siyasi durumu lehine kullanıyor. Trabzonspor yönetimi bu duruma izin vermemel. Şike gündemden düşmemeli. Çünkü TFF nezdinde kupamızı alırsak beraberinde tazminat hakkı da gündeme gelecektir. Somut zararlar mevcuttur” dedi.  

Trabzonspor üyeleri olarak transferleri de yakından takip ettiklerini de dile getiren Kaynar, “ Zor zamanda kulübe destek vermek herkesin borcudur. Ancak yöneticilerin bazı istifaları ve açıklamaları oldu. Tek elden yönetim tarzı bir durum görünüyor. İnşallah böyle değildir çünkü Trabzonspor'un yükselmesi için herkesin fikir beyan etme özgürlüğü olmalı. İçerideki huzursuzluk çözülmeli, lig başlamadan böyle bir tablo olması güç kaybıdır” diye konuştu.

Öz evlatlarına görev verilmeli 

Trabzonspor’la ismi özdeşleşmiş  şehrin öz evlatlarına görev verilmesi gerektiğini de söyleyen Kaynar, “Umarım scout ekibi başarılı olur. Ancak alınan oyuncular içinde Koreli Suk ve Azeri Ramil dışında forvet yok. Trabzonspor bu sene forvetsiz mi oynayacak? N’doye zaten gönderilecek. Muhammet Demir ise yetenekli ama tek başına yükü sırtına alması zor. 2016-2017 yılında hem yeşil sahada hem masada güçlü bir Trabzonspor görmek istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap