SON DAKİKA



Haber > Spor > Şike Davası'nda 3. duruşma başladı

Şike Davası'nda 3. duruşma başladı

08 Temmuz 2015 Çarşamba - 10:52




Yenilenen Şike Davası'nın 3.duruşması Çağlayan Adliyesi'nde bugün görülüyor.





13.Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak üzere birçok sanık katılmadı. Yıldırım 2. duruşmaya da gelmemişti. Bülent Uygun duruşmada yer alırken, Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu gecikmeli katıldı.Yine tanık olarak çağrılan Lutfi Arıboğan, Abdullah Avcı, Ali Parlak, Pınar Tapan ve Göksel Gümüşdağ katılmazken, tanıklardan sadece Cengiz Zülfikaroğlu duruşmaya geldi.Davanın savcısı da bugünkü duruşmaya gelmeyince yerine başka bir savcı vekalet etti. Geçen duruşmada talep edilen maçlara dair gözlemci ve hakem raporları mahkemeye ulaştı.

ZÜLFİKAROĞLU: İBRAHİM AKIN'IN MENAJERİYLE BURSA'DA GÖRÜŞTÜK

Beşiktaş'ın o dönem İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oynayan İbrahim Akın'la şike anlaşması yaptığı iddiası ile ilgili olarak Cengiz Zülfikaroğlu tanıklık yapıyor. Zülfikaroğlu, Akın ile transfer görüşmesi yapıp yapmadıklarına dair soruları yanıtladı. Zülfikaroğlu, ifadesinde şunları söyledi:

"Teknik direktörümüz Tayfur Havutçu 'yerli oyuncu eksik' dedi Nisan 2011'de. Transfer listemizde İbrahim Akın ve Samsun'dan Kemal vardı. Önce Almanya'daki oyunculara baktık. Bu arada Bursa'ya gittik. Gazetelerde İbrahim Akın ile Gakatasaray'ın ilgilendiği haberleri çıktı. Biz de menajerinin kim olduğunu araştırdık ve ulaştık. Menajer Yusuf Turanlı, tatile çıkacağını ve Bursa'da görüşebileceğini söyledi. Beşiktaş'ın kamp yaptığı otelde 10 dakika görüştük. Görüşmede ben ve Serdal Adalı vardı."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap