SON DAKİKA



Haber > Spor > Sihirli değneğim yok

Sihirli değneğim yok

05 Kasım 2019 Salı - 16:12




Bayburt'u şaha kaldıran teknik adam Bülent Demirkanlı, Karadeniz'e konuştu





“Elimde sihirli değnek yok. Futbolculara verdiğimiz özgüven, taktiksel oyun anlayışı bu sonuçları ortaya çıkardı. Bu gidişat, tamamen çalışma şeklimiz ve topçuya bakış açımız sayesinde oldu”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 7 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Bayburt Özel İdarespor’da keyifler yerinde. Ankara Demirspor gibi güçlü bir ekibi mağlup ederek çıkışını sürdüren Sarı-Siyahlı ekip, play-off yolunda dev bir adım attı. Galibiyeti değerlendiren teknik direktör Bülent Demirkanlı, “Kupa maçından sonra ligde Ankara Demir maçına çıktık. Çok zorlu bir maç oynadık. Maç dengeli başladı. Zaman zaman kupa yorgunluğu hissettik. 45’te penaltıdan bulduğumuz golle öne geçtik, rakip risk alınca daha çok pozisyon bulduk. Bunları değerlendiremezsek de skoru koruduk” dedi.

GÖREVE geldikten sonra takımın hiç mağlup olmadığını belirtmemiz üzerine Demirkanlı şunları söyledi: “Ben geldiğimde ekibin konsantrasyonları yerinde değildi. Elimde sihirli değnek yok. Futbolculara verdiğimiz özgüven, taktiksel oyun anlayışı bu sonuçları ortaya çıkardı. Bu gidişat, tamamen çalışma şeklimiz ve topçuya bakış açımız sayesinde oldu. İyi gidiyoruz. Bu gidişatı bozmak istemiyoruz. Maşallah diyelim. Düşecek gözüyle bakılan bu takımı ayağa kaldırdık. Bu takım şampiyonluğa rahatlıkla oynar, yeter ki bu çocuklara güvenelim, onlara destek olalım.”



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap