SON DAKİKA



Haber > Spor > Sezonun en iyi performansı

Sezonun en iyi performansı

26 Ekim 2015 Pazartesi - 07:19




Sivasspor deplasmanından galibiyetle dönerek rahat bir nefes alan Karadeniz ekibinde, Esteban Alvarado'nun performansı alkış topladı.





Alvarado'un performansı dikkat çekti... Trabzonspor’da 4 maçlık yenilgi serisinin sona ermesi keyifleri yerine getirdi. Medicana Sivasspor deplasmanında elde edilen 2-0’lık kritik galibiyetin yanında kaleci Esteban Alvarado’nun yıldızlaşması da ekstra mutluluk kattı.

Kosta Rikalı eldiven, 90 dakika boyunca yaptığı kurtarışlar ve kaledeki güvenli duruşuyla Teknik Direktör Şota Arveladze’nin de gözüne girdi. Sezon başında Gürcü çalıştırıcının, AZ Alkmaar’dan bizzat transfer ettirdiği tecrübeli file bekçisi, takımın birinci alternatifi olmaya çok yaklaştı.

Medicana Sivasspor deplasmanında 6 net kurtarış yapan, özellikle ikinci yarıda farkını hissettiren 26 yaşındaki file bekçisi, hem takım arkadaşlarından hem de teknik heyetten alkış aldı.

Kadroya almamıştı

Sezon başından bu yana Onur Kıvrak’ın kulüp içinde yaşadığı problemler ve formsuzluğunun yanında son 2 maçta sakatlığını bahane etmesi özellikle Şota’nın tepkisini çekmişti. Gürcü hoca, Onur’un yanı sıra Mehmet Ekici’yi de Sivas’a götürmemişti.

10 kurtarış yaptı

Esteban Alvarado, Sivasspor deplasmanında 90 dakika boyunca 10 kurtarış yaparken, sezonun en yüksek rakamına ulaştı. Kosta Rikalı kaleci, 6 net kurtarışla da bu alanda ligin en iyisi oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap