SON DAKİKA



Haber > Spor > Şeytanın bacağı kırıldı

Şeytanın bacağı kırıldı

19 Aralık 2016 Pazartesi - 09:20








Süper Lig’de bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan ve her zaman belli eksikliklerin yaşandığı Rizespor’da kazanlar kaynamaya başladı. Her gittiği kulüpten transfer istekleri ile kovulan, ancak her gittiği kulüpte yine başarılı sonuçlar alan Teknik Direktör Hikmet Karaman geride kalan 14 haftada sadece 10 puan toplayarak taraftarların tepkisini üzerine çekti.

Sanal alemde olmadık hakaretlere uğrayan, özel telefonuna çekilen ağır hakaret ve küfürlü sözler yüzünden cep telefonunu kapatan Karaman kendisine güvenen Başkan Metin Kalkavan’ın desteği ile takımın başında yer almaya devam etti. Ağır hakaret ve küfürleri hak etmediğini düşündüğüm Karaman’ın devre arasında yapacağı iki transferle geçmişin acısını çıkartacağına sonsuz inancım var. Sabırsızız, heyecan istiyoruz. Başarı her zaman bizim için ön planda, asla alt sıraları kabul etmeyiz, son yıllarda yaşadığımız küme düşme endişesi maalesef taraftarı haklı olarak tepki göstermeye yönlendirdi. Benim için rahat, ilk kez bu kadar endişesiz bir sezon yaşıyorum, stresim yok, çünkü takımın oynadığı futbol bana ışık oldu.

11 puanla alt sıralarda yer alan Antep teknik kadro değişikliğine gitmesi ile İbrahim Üzülmez takımın başına geçti. Kritik bir maç ve her iki takım için de önemli olan bu karşılaşmadan galip ayrılan biraz daha rahat nefes alacak. Rizespor kadrosuna baktığımızda son haftalarda 11’e yerleşen Patryk dışında İsmail’in yerine bu kez Özgür Çek kadroda yer aldı ve Saddane’nin yerine ise Robin kadroya girdi. Antep ise defansif ağırlıklı çıktığı sahada tek forvet oyuncusu ile Rizespor karşısında mücadele etti. Rizespor deplasmanlarda son 18 maçta 14 mağlubiyet, 4 beraberlik alarak henüz galibiyetle tanışmamıştı. Ev sahibi ekip oyuna iyi başladı. 14. dakikada Rizespor sol kanattan Özgür ile ceza alanına girdi, yaptığı ortaya Kweuke yatarak kafayı vurdu ve gol sessizliğini bozdu.

Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip daha etkili futbol oynamaya başladı. Yakoubi’nin hatasını ev sahibi ekip Van Hintum ile değerlendirerek beraberliği yakaladı. İkinci yarının başlarında Oğulcan-Saddane değişikliği ile Rizespor oyunda dengeyi kurdu. 70. dakikada Rizespor Saddane ile bulduğu golden sonra kontrataklarla rakip alana gitmeye çalıştı. Bol sarı kartların çıktığı karşılaşmada Rizespor 18 maç sonra galip ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap