SON DAKİKA



Haber > Spor > Sessiz sedasız şekilde gitti

Sessiz sedasız şekilde gitti

12 Kasım 2014 Çarşamba - 10:03




Trabzonspor'da görevine son verilen teknik direktör Vahid Halilhodzic, yardımcısı Cyril Micheal Pierre ile birlikte Trabzon'dan ayrıldı.





Boşnak teknik adamı, uğurlamak için kulüpten hiç bir yetkili gelmezken, görevlerine son verilen İdari Menejer Serkan Ünver, kondisyoner Turgay Karslı ve tercüman Murat Konay, Halilhodzic'i Trabzon'dan ayrılışında uğurlayan isimler oldu. Trabzonspor'a transferi olay olan ve Trabzon Havaalanı'nda çoşkulu bir şekilde karşılanan teknik direktör Vahid Halilhodzic'in, Trabzon'dan ayrılışında ise, hiç kimsenin olmaması dikkat çekti. Gelişi olay olan Halilhodzic'in gidişi ise çok sade ve sessiz oldu. Sabah saatlerinde havaalanına gelen Boşnak teknik adam, bilet işlemlerinin ardından, kendisi gibi görevlerine son verilen İdari Menejer Serkan Ünver, Kondisyoner Turguy Karslı ve tercüman Murat Konay tarafından yolcu edildi. Bazı taraftarların fotoğraf çektirdiği Boşnak teknik adam, hiç bir açıklama yapmadı. Yardımcısı, Cyril Micheal Pierre ile birlikte İstanbul'a giden Halilhodzic'in buradan Fransa'ya geçeceği öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap