SON DAKİKA



Haber > Spor > Servet Çetin’in yeni takımı...

Servet Çetin’in yeni takımı...

08 Ekim 2016 Cumartesi - 12:00




Antalyaspor'la anlaşan Rıza Çalımbay, Servet Çetin'le birlikte çalışacağını duyurdu.





Antalyaspor ile anlaşma sağlayan Rıza Çalımbay, yardımcı antrenörünü açıkladı. Deneyimli çalıştırıcı, bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük takımlarda kendisini gösteren Servet Çetin ile birlikte çalışacağını açıkladı.

7 KİŞİLİK EKİP

Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, Rıza Çalımbay'ın 7 kişilik teknik ekibiyle yarın Antalya'ya geldikten sonra düzenlenecek törende kendisiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

İLK ANTRENMANINI YAPACAK

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un yarın sözleşme imzalayacağı Rıza Çalımbay, akşam saatlerinde yeni takımıyla ilk antrenmanını yapacak. Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, Jose Morais ile yolların ayrılmasının ardından yerli teknik direktör ile çalışma düşüncesiyle Rıza Çalımbay ile anlaştıklarını anlattı. Rıza Çalımbay'ın yarın Antalya'ya geleceğini belirten Terzioğlu, "Rıza Çalımbay, 7 kişilik teknik ekibiyle gelecek. 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Tecrübesine inanıyor ve güveniyoruz" dedi.


"ŞANSSIZLIKLARI KIRACAĞIZ"

Çalımbay'ın törenin ardından akşam takımın başında antrenmanda yer alacağını anlatan Terzioğlu, "Güçlü bir takımız. Bazı şanssızlıklar yaşadık. Çalımbay ile bu şanssızlıkları kıracağız. Hedefimiz ligi üst sıralarda tamamlamak" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap