SON DAKİKA



Haber > Spor > Seriye başlamak istiyoruz

Seriye başlamak istiyoruz

04 Eylül 2012 Salı - 10:30




Orduspor Kulübü Genel Sekreteri Murat Gürsoy, ''Geride kalan 3 hafta içerisinde disiplinli oyunumuz ve ortaya koyduğumuz futbolla Orduspor'un ilerleye





Gürsoy, yaptığı açıklamada, mor-beyazlı ekibin geride kalan 3 haftada 5 puan toplamayı başardığını söyledi. Orduspor'un 3 maçından ikisini deplasmanda, birini de stadındaki çalışma nedeniyle İstanbul'da oynadığını hatırlatan Gürsoy, şöyle devam etti: ''İlk 3 haftayı değerlendirdiğimizde bugün 5 puan kazandığımızı görmekteyiz. Geride kalan 3 hafta içerisinde disiplinli oyunumuz ve ortaya koyduğumuz futbolla Orduspor'un ilerleyen haftalarda daha fazla puan toplayabileceğini herkese gösterdik. Ekibimiz 3 puanı kaçırdığı iki maçta çok iyi oynamasına rağmen istediği sonuca ulaşamadı. Ancak bu maçlardaki oyun hepimizi mutlu etti. Orduspor özlenen tabloyu her geçen gün ortaya koyuyor. İnşallah ligin dördüncü haftasında kendi sahamızda ilk maçımızı Kayserispor ile oynayacağız. Bu maçla birlikte 3 puan serisine de başlamak istiyoruz.'' Bu sezon evlerindeki ilk maça büyük bir heyecan ve coşkuyla hazırlandıklarını anlatan Gürsoy, ''Sahamızdaki ilk maçımızda tribünlerin dolu olmasını bekliyoruz. Bunun için de taraftarımızı her zaman olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz'' diye konuştu. Gürsoy, Orduspor'un sezon başından bu yana önemli oyuncuları kadrosuna dahil ettiğini ve takımın başında dünyaca ünlü hoca Hector Cuper'in bulunduğunu belirterek, ''Kadromuz çok iyi. Bu kadronun başında ise çok güvendiğimiz Cuper hocamız var. Hocamız elindeki kadroyu her zaman en iyi şekilde değerlendiriyor. Son olarak 3 önemli ismi kadromuza ilave ettik. Bunların hepsi Orduspor'u daha iyi yerlere taşımak için. Başta başkanımız Nedim Türkmen'in gayretleri sonucu daha iyi yerlerde olacağımızdan kuşkumuz yok'' ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap