SON DAKİKA



Haber > Spor > Serimizi sürdürmek istiyoruz

Serimizi sürdürmek istiyoruz

25 Ekim 2018 Perşembe - 11:45




Hekimoğlu Trabzon FK Teknik Patronu Sadi Tekelioğlu, Erzin maçı öncesinde iddialı konuştu:





“Liderlik elbette güzel ancak önemli olan sezon sonu burada yer almak. 4 maçtır kazanıyoruz. Bu güzel tabloyu sürdürmek istiyoruz”

TFF 3. Lig 1. Grup’ta liderlik koltuğunda oturan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü, cumartesi günü saat 13.00’da Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda konuk edeceği Erzin Belediyespor’a bileniyor. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu nezaretinde saat 15.00’da yapılan antrenmanda taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleşirken, oyuncuların bir hayli neşeli oluşu ise gözlerden kaçmadı. İDMANIN ardından konuşan Sadi Tekelioğlu, son haftalarda elde edilen sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını ancak bunun devamını getirmeleri gerektiğini söyledi. Tekelioğlu, “Ligde son haftalarda güzel bir çıkış yakaladık ve liderliğe yükseldik. Liderlik elbette güzel ancak önemli olan sezon sonu burada yer almak. 4 maçtır kazanıyoruz. Bu güzel tabloyu sürdürmek istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap