SON DAKİKA



Haber > Spor > Seri galibiyetler hedefe götürür

Seri galibiyetler hedefe götürür

08 Mart 2024 Cuma - 10:12




Ankaraspor’u mağlup ederek 3 hafta sonra 3 puan ile tanışan 1461 Trabzon FK’da puan hesapları yapılmaya başlandı. Kırmızı-Lacivertliler alacağı seri galibiyetlerle birlikte ligin ikinci bitirerek play-off finaline kalmanın hesaplarını yapıyor.





LİGDE üst üste yaşadığı şansız kayıpların ardından Ankaraspor’u 2-1 mağlup ederek şeytanın bacağını kıran 1461 Trabzon FK’da keyifler yerine geldi.  İyi bir futbolla play-off yolunda rakibini saf dışı bırakan kırmızı-lacivertliler 3 hafta sonra kazanarak zirve iddiasını güçlendirdi. Oynanan futbol taraflı tarafsız herkese tarafından beğeni kazanırken ikinci sırada yer alana bir maçı fazla Van Spor ile puan farkı ise 8’e düştü. Kırmızı-Lacivertliler ligi ikinci bitirerek direk play-off finaline yükselmenin planlarını yapıyor. 

Tekdal golle  döndü

1461 TRABZON FK’da yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre sahalardan uzak kalan Tarık Tekdal Ankaraspor maçının kahramanı oldu. 7 hafta sonra ilk 11’e dönen 33 yaşındaki stoper karşılaşmanın 82’inci dakikasında jeneriklik bir gol atarak takımın sahadan 3 puan ile ayrılmasını sağladı. Karşılaşma boyunca savunmada güven veren deneyimli stoper performansı ile taktir topladı.




HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap