SON DAKİKA



Haber > Spor > Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu

Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu

19 Haziran 2023 Pazartesi - 12:13




Jesus'un ayrılmasının ardından Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın Azerbaycan Ligi ekiplerinden Neftçi Bakü ile anlaştı.





Son olarak  Beşiktaş'ı çalıştıran ve görevden ayrıldıktan sonra uzun süredir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın adı Fenerbahçe ile anılıyordu. Futbolcuyken formasını da giydiği sarı lacivertlilerden teklif gelmesi halinde değerlendirebileceğini açıklayan başarılı teknik direktör farklı bir maceraya yelken açmak üzere. 

Netçi Bakü ile temaslar başladı

Bakü ekibi geçen sezon ligi şampiyon Karabağ'ın 22 puan gerisinde üçüncü sırada tamamlamıştı.Gelecek sezon çok daha rekabetçi bir takım oluşturmak isteyen siyah beyazlı ekip 50 yaşındaki çalıştırıcıyı takımın başına getirmek istiyor. Mevcut teknik direktör Reghecampf ile yolların ayrılmasının ardından Sergen Yalçın'ın açıklanması bekleniyor.

 

Sergen Yalçın'ın kariyeri


Antrenörlük kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan Sergen Yalçın, 2008'de başladığı yolculuğuna 2013'te Gaziantepspor Teknik Direktörü olarak devam etti. Ardından Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor'da devam eden Sergen Yalçın, 29 Ocak 2020'de Beşiktaş'ın başına geçti. 9 Aralık 2021'de efsanesi olduğu Beşiktaş'tan ayrılan tecrübeli antrenör  uzun süredir takım çalıştırmıyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap