SON DAKİKA



Haber > Spor > Serdar Aziz ve Gustavo bitirmek üzere

Serdar Aziz ve Gustavo bitirmek üzere

11 Haziran 2016 Cumartesi - 11:46




Transferin tamamını defans hattına yapacak olan Beşiktaş, Serdar Aziz ve Gustavo Gomez için pazarlık halinde.





Milosevic, Pedro Franco ve Alexis Delgado ile önümüzdeki sezon birlikte olmayı düşünmeyen Beşiktaş’ın hocasının, Rhodolfo’nun form durumunun da soru işaretleri taşıması nedeniyle işi sağlam tutmak istediği öğrenildi. Yönetim de Bursasporlu Serdar Aziz ve Paraguaylı Gustavo Gomez’in transferlerini bitirmek için seferberlik ilan etti.

BEŞİKTAŞ SERDAR AZİZ VE GUSTAVO GOMEZ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Yeni sezona çok daha güçlü bir savunma hattıyla girmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş iki stoperi aynı anda kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda yönetimin Gustavo Gomez ile Serdar Aziz’in transferlerini bitirmek için kolları sıvadığı öğrenildi.

METİN ALBAYRAK EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE SERDAR AZİZ'İ BİTİRECEK

Milosevic, Franco ve Delgado ile önümüzdeki sezon birlikte olmayı düşünmeyen Güneş’in, Rhodolfo’nun form durumunun soru işaretleri taşıması nedeniyle iki stoper birden istediği ortaya çıktı.Serdar Aziz için Bursaspor Başkanı Ali Ay ile görüşen Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak’ın, bu transferi en kısa zamanda bitirmeye çalışacağı bildirildi.


ABD’deki Copa America’yı yakından takip eden Beşiktaş İdari Menajeri Ali Naibi’nin ise Paraguay’da oynayan Gustavo Gomez’i yakın markaja aldığı ortaya çıkarken, bu oyuncunun kulübü Lanus’un ise bonservis bedelini 8 milyon euroya çıkardığı bildirildi.

GLİK İÇİN ZENİT 8 MİLYON EURO VERDİ

Arjantin kulübüne 6 milyon euro vermeye hazırlanırken karşısında zamlanmış bir bonservis bedeli gören Beşiktaş Yönetimi, pazarlıklarla bu rakamı aşağıya çekmeye çalışıyor. Transfer bütçesinin neredeyse tamamını savunmaya yatıracak olan siyah-beyazlı yönetimin ilgilendiği bir başka stoper olan Kamil Glik’te ise sıkıntı yaşanıyor. Zenit’in bu oyuncu için 8 milyon euro bonservis bedeli teklif etmesi nedeniyle, Beşiktaş’ın B planı olarak diğer alternatif isimlerle görüşmeye başladığı bildirildi.

SERDAR AZİZ 2 GOL ATTI 3 ASİST YAPTI

Geçtiğimiz sezon 23 maçta forma giyen Bursaspor’un tecrübeli stoperi iki kez ağları havalandırdı. Serdar Aziz, üç de asist yaptı.


ŞENOL GÜNEŞ MEHMET TOPAL'I DA İSTİYOR

Teknik Direktör Şenol Güneş, Atiba’ya gelen transfer teklifleri nedeniyle ön liberoya takviye için çalışmalar yürüten yöneticilere, “Mehmet Topal takıma büyük katkı sağlar” dedi. Güneş’in Atiba’nın takımda kalması halinde bile Mehmet Topal’ın alınmasını arzuladığı, milli oyuncunun Beşiktaş’ın gücünü ve kalitesini çok artıracağını belirttiği öğrenildi.

 Atiba ve Mehmet Topal’ın, başka mevkilerde de oynama özelliklerini göz önünde bulunduran Teknik Direktör Şenol Güneş, kulüp bütçesini sarsmayacak şekilde, Mehmet Topal transferinin çok doğru bir hamle olacağını da iletti.

 (Skorer)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap