SON DAKİKA



Haber > Spor > Şerbetini iyi verin!

Şerbetini iyi verin!

21 Aralık 2016 Çarşamba - 09:15








Çaykur Rizespor, Gaziantep deplasmanından baklava tadında bir galibiyet alarak kötü gidişe dur dedi. Haftalardır iyi oyununu skora yansıtamayan yeşil-mavili ekip, Gaziantepspor deplasman maçından kritik bir üç puan çıkartırken, hem şanssızlığını yendi hem de rakibinin üstüne çıkarak az da olsa derin bir nefes aldı. Kamil Ocak Stadı'nın zemini malum. Zaten son günlerini yaşıyor.

O zeminde bırakın top yapmayı ayakta kalmak bile büyük başarı. Maça temkinli başlayan temsilcimiz önce sahanın zeminine ayak uydurdu, sonra ise ilk geliştirdiği atakta soldan Özgür “çek’i kesti, arkasına uçarak “kaşeyi” suskun golcü Kweuke kafasıyla bastı. Bu gol aslında maç sonunda gelecek üç puanın habercisiydi ama İtalyan pizza ustası Petrucci dışarı giden topa “perde mi edeyim, uzaklaştırayım” derken bir çuval inciri berbat etti. Ev sahibi takım Petrucci’nin hatasını affetmedi ve devre 1 – 1 eşitlikle sona erdi. İkinci devre yeşil – mavili takım gardını alarak başladı. İbrahim Üzülmez’in yeni takımı Antep ise varını yoğunu ortaya koydu.

Sağlı sollu geldiler, gole de çok yaklaştılar ama bu kez Diallo işini iyi yaptı. Senegalli file bekçisi baktı eldivenler elden gidiyor, Afrika Kupası'na gitmeden bir maç kazandırayım dedi takımına. Diallo’nun ayakta kaldığı dakikalar sonrası ileride oynayanlar da “ayıp olmasın” biz de bir şeyler yapalım dediler ve ev sahibi takımdan Barış’ın “yardım”ı ile yine soldan Özgür kesti, direkten dönen topu Faslı Saadane iyi takip etti ve son noktayı koydu: 1 – 2. İlk kez bu sezon pozisyon şansı yüzümüze güldü diyebilirim. Bundan önce oynanan birçok maçta kırılma dakikalarında Rizespor kırılıyordu.

Bu kez futbol şansı yanımızda oldu ve 6 puanlık maçtan biz galip geldik. Bu takım bağırıyor beyler! Bakmayın bu galibiyete, mağlup da olabilirdik. Devre arasında bu takıma acil 4 – 5 babanın babası kaliteli oyuncu alınması şart. Bu sözlerim haftaya Osmanlı maçını kazansak bile geçerli. Ligin ikinci devresinin telafisi yok. Devre arası transferinde kaliteli şerbeti bu takımın üzerine iyi verin, aksi takdirde başkanından yöneticisine, hocasından futbolcusuna, çaycısından malzemecisine kadar kim varsa Rizelinin karşısına çıkamazsınız! Sakın ola sezon başı yaptığınız kapalı kutu adamlara yönelmeyin.

Bu hatayı bir kez yaptınız mal meydanda! Ha... futbolda mazeret bitmez, bunu siz de biliyorsunuz ama kaçacak, kıvırtacak yeriniz kalmadı. Ben bu uyarıları sezon başında da yapmıştım, bu işin şakası yok beyler!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap