SON DAKİKA



Haber > Spor > Şenol Güneş'ten Kaan Ayhan sözleri!

Şenol Güneş'ten Kaan Ayhan sözleri!

10 Ekim 2020 Cumartesi - 20:23




A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'taki Rusya maçı öncesi açıklamalarda bulundu.





Takım halinde başarılı olunabileceğinin altını çizen Güneş, "Kasım ayındaki Rusya maçı, Galatasaray'ın stadında, İstanbul'da oynanacak. İstanbul dışındaki kentleri de düşünüyorduk ama pandemi olunca zor oldu. Taraftar olmayınca anlamı olmuyor. Oyuncunun önce yeteneği ve karakteri olmalı, atletik özellikler daha sonra gelir. Ben değil, biz anlayışında olunca oyuncu, başarılı olabilir. Yeter ki imkan verilsin. Ben öğretmenliği, eğitimi seviyordum. Öğretme ve öğrenmenin insanlık tarihine büyük katkılar vereceğini düşünüyorum. Bugün baktığımızda, sağlıkçılara ne kadar iş düştüğünü görüyoruz. Sağlığı birinci plana, eğitimi ikinci plana koyuyoruz. Ama adalet de çok önemli." diye konuştu.

Güneş, "Kaan Ayhan sakatlığı nedeniyle kamptan ayrıldığını açıkladı. Son durumu?" sorusuna  ise "Kaan Ayhan kendi açıkladı kamptan ayrıldığını. Biz karışmayalım. Oyuncular bazen yapıyor. Sosyal medyayı kaldıracağız, değiştireceğiz. Açıklanabilir ama bekletiyorduk." yanıtını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap