SON DAKİKA



Haber > Spor > Şenol Güneş'ten futbolculara uyarı!

Şenol Güneş'ten futbolculara uyarı!

17 Kasım 2015 Salı - 12:19




Güneş, pazar günü Sivasspor'la oynayacakları maç öncesinde öğrencilerini uyardı.





Beşiktaş’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş'ten oyuncuşarına uyarılar. Güneş, Süper Lig’de pazar günü oynayacakları Sivasspor mücadelesi öncesinde öğrencilerine tavsiyelerde bulundu. Ligde 10 maçın ardından ilk kez geçen hafta 3 puanla tanışan rakiplerinin karşılarına oldukça moralli çıkacağını söyleyen Güneş, “Sivasspor, çıkışını lider karşısında da sürdürmek isteyecektir. Rakibin sıralamadaki puanına bakarak sahaya çıkarsak hiç planlamadığımız bir sonuç alabiliriz. Bizim için en önemli maç, ilk oynayacağımız karşılaşmadır. Bu açıdan sadece bu oyuna odaklanıp rakibimizi İstanbul’dan puansız göndermeliyiz” ifadelerini kullandı.

‘Lider ayrılmalıyız’

Sözlerinin devamında takım olarak iyi bir ivme yakaladıklarını söyleyen Güneş, “Ekip olarak henüz yüzde 100’ümüzü sahaya yansıtmıyoruz. Hâlâ geliştirmemiz gereken yönlerimiz var. Bunu ilerleyen haftalarda tamamlayacağımızı düşünüyorum. Sivasspor karşısında en iyi oyunumuzu ortaya koyup sahamızdan lider ayrılmalıyız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap