SON DAKİKA



Haber > Spor > Şenol Güneş'in sürpriz hedefi

Şenol Güneş'in sürpriz hedefi

03 Mart 2015 Salı - 11:32




Bursaspor Yönetimi'nin 10 yıllık sözleşme önerdiği Şenol Güneş'in, A Milli Takım'la ilgili planları olduğu öne sürüldü.





Bursaspor'a oynattığı futbolla büyük takdir toplayan Şenol Güneş'in, kariyerinin finalinde çok özel planları olduğu iddia edildi. Recep Bölükbaşı başkanlığındaki Bursaspor Yönetimi'nin, "10 yıllık sözleşme yapmayı düşünüyoruz" diyerek nabzını yokladığı teknik adamla ilgili iddialar çok ciddi.

Yönetimin basın yoluyla yaptığı teklife henüz net bir yanıt vermeyen Güneş'in, Bursa'da uzun soluklu çalışmayı düşünmediği ileri sürüldü. Kulislerde konuşulan iddialara göre Şenol Güneş'in, A Milli Takım'la ilgili planları var. Yüksek sesle dile getirilen o iddialara göre Şenol Güneş yönetimin teklifi sonrası, "Sezon sonunu bekleyelim" karşılığını verdi.

Fatih Terim bırakırsa...

İddiaya göre Güneş, kariyerinin finalini büyük başarılar kazandığı A Milli Takım çatısı altında noktalamak istiyor. Ay-Yıldızlılar'ın EURO 2016 Finalleri'ne gitme ihtimalinin azalması ve yaklaşan TFF seçimleri, Şenol Güneş'i bu düşünceye sevkeden en büyük etken. Güneş'in, TFF'de yaşanabilecek olası bir görev değişimi ve Fatih Terim'in ayrılık kararı alması halinde Türkiye Futbol Direktörü olarak ilk anternatif olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şenol Güneş'in tüm bu nedenlerden ötürü Bursaspor Yönetimi'ne henüz net bir yanıt vermediği ve sezon sonunu beklediği konuşuluyor.

Tarih yazmıştı


Bilindiği üzere Şenol Güneş, 2000-2004 yılları arasında A Milli Takım Teknik Direktörü olarak görev yapmış ve Japonya-Güney Kore ortaklığında düzenlenen 2002 Dünya Kupası Finalleri'nde Türkiye'yi kürsünün üçüncü sırasına çıkarmıştı. Bu tarihi başarının ardından 2004 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne gidilemeyince dönemin TFF Yönetimi, Güneş'in görevine son vermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap