SON DAKİKA



Haber > Spor > Şenol Güneş'in derdi bitiyor

Şenol Güneş'in derdi bitiyor

20 Şubat 2016 Cumartesi - 11:40




Defansının ortası son haftalardaki talihsizlikler yüzünden çorbaya dönen Beşiktaş nihayet bu bölgedeki sıkıntısından kurtuluyor.





Sıkıntıyı aşacak... Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in stoper bölgesinde yaşadığı sıkıntı nihayet bitiyor. Ersan’ın ayrılması, Rhodolfo’nun sezonu kapatması, Marcelo’nun kupa maçında kırmızı kart görmesi, ayrıca hem Brezilyalı oyuncunun hem de diğer yeni transfer Alexis’in Mersin erteleme maçında prosedür gereği oynayamaması son haftalarda Beşiktaş bu bölgede büyük sorun yaşatmıştı.

GÜNEŞ’İN YÜZÜ GÜLDÜ

Dört maçta 4 farklı stoper ikilisini sahaya sürmek zorunda kalan Şenol Güneş, Medipol Başakşehir maçında Necip ve Alexis’e, Mersin karşısında ise ikisinin de doğal mevkileri olmadığı halde Tosic ile Necip’e stoperde görev vermişti. Gençlerbirliği maçında nihayet Alexis- Marcelo ikilisi, Torku Konya kupa maçından bu yana ilk kez yan yana oynayabilecek.

VALLECANO ARAS’I TANITTI

Öte yandan ara transferde Beşiktaş’ın Spartak Moskova’dan renklerine bağlayıp, ardından Rayo Vallecano’ya kiraladığı Aras Özbiliz, İspanyol ekibinde basına tanıtıldı. 25 yaşındaki Ermeni orta saha oyuncusu, Vallecano formasıyla poz verip, “Daha iyi olmak için her gün çalışıyorum. Takımıma yardım etmeyi umuyorum” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap