SON DAKİKA



Haber > Spor > Şenol Güneş yıkıldı!

Şenol Güneş yıkıldı!

08 Mayıs 2017 Pazartesi - 10:06




Başakşehir’in farkı 1’e indirdiği haftada derbiyi kayıpsız atlatıp son 4 haftaya 4 puan önde girmek isteyen Şenol Güneş, son anda gelen golle adeta yı





Başakşehir karşısında alınan ağır yenilgi, üstüne Abdullah Avcı’nın takımının cuma günü Antalya’yı yenerek farkı 1’e indirmesi Beşiktaş’taki stresli havanın yükselmesine neden olmuştu. Buna karşılık her fırsatta panik yapmadıklarını belirtip, “Kalan tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olacağız” diyen Siyah-Beyazlılar’ın teknik direktörü Şenol Güneş takımını kritik maça özenle hazırlamıştı.

Başakşehir’deki ağır yenilgiyi, hafta boyunca yaptığı hem toplu hem bireysel toplantılarla takımına unutturmak için büyük gayret gösteren tecrübeli çalıştırıcı, Atiba ve Tosic gibi iki önemli oyuncusunun yokluğunda da stopere Atınç’ı monte edip orta alanda da sorumluluğu Tolgay Arslan’a vermişti.

Çalıştığı yerden!

9 kişi kalan Fenerbahçe’ye karşı son anda oyuncular arasında yaşanan anlaşmazlıktan ötürü yenen gol tecrübeli hocanın bütün planlarını adeta altüst etti. Derbiyi kazanıp son 4 haftaya 4 puan farkla girmeyi amaçlayan Güneş, tek kelimeyle şoka girdi. 90 dakika sonunda zaferi kutlamaya hazırlanırken ligin son periyoduna daha stresli giren başarılı teknik adamın maçın ardından uzun süre ağzını bıçak açmadığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap