SON DAKİKA



Haber > Spor > Şenol Güneş sahada kardeşi mikrofonda

Şenol Güneş sahada kardeşi mikrofonda

11 Ocak 2016 Pazartesi - 08:33




Beşiktaş'ın kupada 1461 Trabzon'a konuk olduğu maçı; yayıncı kuruluş mikrofonunda Şenol Güneş'in kardeşi Bahattin Güneş yorumladı.





Türkiye Kupası’nda Siyah-Beyazlılar’ın 1461 Trabzon’a konuk olduğu mücadeleyi; deneyimli teknik adam Şenol Güneş’in yakından tanıdığı bir isim yorumladı. Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki karşılaşmayı yayınlayan kanalda yorumcu olarak, Şenol Güneş'in kardeşi Bahattin Güneş görev yaptı. Kariyerinde daha önce Trabzonspor’da futbolcu ve genç takımlarında antrenör olarak görev yapan Bahattin Güneş, 90 dakika boyunca hem kardeşinin takımının hem de ev sahibi ekibin artılarını ve eksilerine dikkat çekti. Maç içinde Cenk Tosun ve Kerim Frei’nin performanslarını öven Bahattin Güneş; Şenol hocanın ikinci yarıda yaptığı oyuncu değişikliklerinden de övgüyle bahsetti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Siyah-Beyazlı futbolcularda ilgili çarpıcı yorumlar yapan Bahattin hoca, “Quaresma ve Gökhan Töre, zaafları olan futbolcular. Özellikle Töre, takımının yediği golde topa sahip olamadı” diyerek genç futbolcuyu eleştirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap