SON DAKİKA



Haber > Spor > Seneye Akyazı'da buluşalım

Seneye Akyazı'da buluşalım

11 Kasım 2016 Cuma - 09:30




Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt’ün Usta yönetiminden bir isteği var.





Söğüt, “Sıkıntılı geçen bir sezonda seyircinin de ilgisiz olmasıyla birlikte 41 bin kişilik stada inersek daha büyük sorunlarla karşılaşabiliriz. Yeni sezonda 50. yıl hedefine birlikte yürüyelim.”

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, bu sezon Akyazı Stadı’nın açılmasını doğru bulmadıklarını söyledi. Söğüt, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetimine seslenerek yeni sezonda yeni mabetlerinde olmaları gerektiğini ifade etti. Sıkıntılı geçen bir sezonda seyircinin de ilgisiz olmasıyla birlikte 41 bin kişilik stada inmelerinin büyük sorunları beraberinde getireceğini belirten Adem Söğüt, “Kötü giden bir süreçte 5-10 bin kişi oynadığımız Avni Aker’den Akyazı’ya inersek saha sonuçları açısından istenmeyen bir durumla karşı karşıya kalırız” dedi.

“Takımımızla birlikte bütün şehir sivil toplum örgütleri, taraftar dernekleriyle ortak bir çalışma yapılarak şehrimizi ayağa kaldırmalıyız” diyen Söğüt, “Yeni sezonda Akyazı’da muhteşem bir açılışla birlikte o mabette yer almalıyız. Çünkü o büyüklükte bir statta şu anki mevcut taraftar sayısı ile beraber zaten Trabzonspor’un üstüne oynanan masa başı oyunları ve hakem hatalarının önüne geçilmesi için baskı oluşturamayız” diye konuştu. Şampiyonluğa oynayacak bir kadronun temelini atarak o statta yerlerini almaları gerektiğinin altını çizen Adem Söğüt, “Bu sezonu Avni Aker’de tamamlayıp sezon sonu mabedimize yakışır şekilde veda etmeliyiz. 50. yılımızda tüm şehrimizin dinamitlerini fitilleyerek şampiyonluk yolunda yeni mabedimiz olacak olan Akyazı’da yerimizi almalıyız. Bu çağrımızı sayın başkan ve ekibi değerlendirip dikkate almalı” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap