SON DAKİKA



Haber > Spor > Şener kardeşe!

Şener kardeşe!

28 Haziran 2015 Pazar - 09:51








Bak kardeş Şener! Yine lafıgüzaf eylemişsin. Her ne kadar kaşıntı hastalığına yakalanmışsan da ben senin doktorun değilim kardeş! Kaşıntına çare bulmak için bir başka kapıya Şener kardeş! Egodan, film fırıldaktan bahsediyorsun. Onlar bize has kavramlar değil. Hayatta hiçbir konuda senin gibi ahkam kesmedik, bir bilenlik de yapmadık, her konuyu ben bilirim havası güdüp zühre olmadık kardeş. Biat etme kültürü asla genlerimizde olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Birilerinin ceketini tutup el pençe durmak için yarış içerisinde hiç mi hiç olmadık. Seyahatname kitaplarına da konu olmadık Şener kardeş!

Mektubunda diyorsun ki gel gayri, pardon ismini ver gayri. İşte ismimi vererek yazıyorum. Merak ediyorum ne yapacağını. Şener kardeş, bir zamanlar hatırlar mısın, beraber ıslanmıştık Yavuz Selim'in sert toprak kokan zemininde. Hani seninle sırt sırta verip sarı-kırmızılı forma için kanımızın son damlasına formamızı terle ıslatarcasına mücadele edip, şampiyon olmuştuk ya o yıllarda. Şener Eyüboğlu kardeş, o günlerin hatırına yazmıyorum. Sınırları zorlasan da yazmayacağım. Ah benim garip gureba kardeşim! Yazacak o kadar şey var ki... Gözü kör olsun eski yaşanmışlıkların! Yoksa tozu da dumana katmasını biliriz... Ondan hiçbir zaman şüphen olmasın. Selam olsun çantacılara! Selam olsun masal, hikaye anlatmak için mikrofonu tutana!

BÜYÜTMEYİN BATIYORSUNUZ 

Şenol Güneş kime oy verecekti? Aslında Şener Eyüboğlu'na bu soruyu sorsak, kendisinden bunun cevabını net bir şekilde alabiliriz. Ama ben yine de kendi görüşümü yazayım. Şenol Güneş oy kullandı veya kullanmadı, orasını bilemem. Kullansaydı herhalde tercihi Haluk Ulusoy olmazdı. Bunu bilmek için de kahin olmak gerekmez diye düşünüyorum. Burada bile Şenol Güneş aveneleri, hocayı aklamak için "Şenol Güneş oy kullanmadı" diye çırpınıp duruyorlar. Arkadaşlar, kullanmaması demek Şenol Güneş Yıldırım Demirören'i desteklemeyecekti anlamına mı geliyor? Büyütmeyin, burada bile çuvalladınız. Çırpındıkça da batıyorsunuz haberiniz ola!

DÜN DÜNDÜR 

İbrahim Usta TFF'nin yönetimine girdi. Yönetime girmesi de öyle kolay olmadı. Usta'nın saf dışı kalması için her türlü entrika yapıldığını da biliyoruz. İster kabul edin ister etmeyin ancak gerçek olan; Usta'nın TFF yönetiminde olmasıdır. Usta daha önce Haluk Ulusoy için imza topluyormuş! Usta İbrahim Hacıosmanoğlu'nu desteklemesinin mükafatını sonunda almış! -mış, -muş.... Kardeşim dün dündür, bugün bugündür... Var mı bunun başka orası, berisi, ötekisi?

TÜFAD'IN GENEL KURULU 

Bugün Zorlu Grand Otel'de TÜFAD'ın genel kurulu yapılacak. Seçimli genel kurulda iki başkan adayı Nurettin Balaban ile Hayri Tekelioğlu yarışacak. İki aday da bizim. Kazanan da bizim, kaybeden de. Kim kazanırsa kazansın önemli olan TÜFAD'ın, Trabzon futbolunun kazanmasıdır. Bütün delegelere çağrı yapmak istiyorum. Mutlaka bu seçimin bir kazananı ve bir kaybedeni olacaktır. Trabzon'a ve TÜFAD'a yakışır bir seçimi gerçekleştireceğinize bütün kalbimle inanıyorum. Sizlerden beklenen; seviyeli, saygı ve sevgi çerçevesinde bir genel kurul yapmanızdır. Sandıktan çıkacak sonuca herkes saygı göstermeli. Unutmayınız ki koltuklar, makam mevkiler gelip geçicidir; kalıcı olan dostluklardır. Trabzon küçük bir kent, yarın birbirinizin yüzüne bakmaya, birbirinize selam vermeye açık bir kapı bırakmalısınız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap