SON DAKİKA



Haber > Spor > Selim Şener istifa etti!

Selim Şener istifa etti!

05 Temmuz 2015 Pazar - 14:44




Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'da dün gerçekleştirilen kongrenin ardından Orduspor Genel Menajeri Selim Şener, görevinden istifa ettiğini açık





Orduspor'da Selim Şener görevinden istifa etti. 2014-2015 sezonunda PTT 1. Lig'de mücadele eden ve ligi son sırada tamamlayarak Spor Toto 2. Lig'e düşen Orduspor'da olağan kongre dün gerçekleştirildi. Yapılan kongre'de mevcut başkan Nedim Türkmen'in adaylıktan çekilmesinin ardından yeni başkan Orduspor kulübünün eski başkanlarında Yaşar Pamuk oldu. Yönetimin değişmesi ile idari yapıda da değişiklikler yaşandı. Orduspor'da geçtiğimiz sezon göreve başlayan Orduspor Genel Menajeri Selim Şener istifa ettiğini duyurdu.
Orduspor'un büyük bir değer olduğunu ifade eden Şener, "Orduspor'da yapılan kongre sonrası başkan seçilen Yaşar Pamuk'u tebrik ediyorum. Ben de yeni yönetimin önüne açmak ve en önemlisi Orduspor'un başarılı olması için istifamı verdim. Burada görev yaptığım sürece bana destek olan olmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap