SON DAKİKA



Haber > Spor > Selçuk'un frikiği en iyi gol oylamasında

Selçuk'un frikiği en iyi gol oylamasında

27 Aralık 2015 Pazar - 16:25




UEFA, 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşması olan Türkiye - İzlanda maçında Selçuk İnan'ın frikikten attığı gol, "yılın golleri" oylamasında





UEFA, "ChampionsLeague" isimli resmi Twitter hesabından bu yıl milli takım ve kulüpler düzeyinde atılan en güzel gol anketi yaptı. Oylamada 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşması olan Türkiye - İzlanda maçında Selçuk İnan'ın 89. dakikada frikikten attığı ve milli takımın Fransa'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na direkt gitmesini sağlayan gol de listede kendine yer buldu.

İLKAY'IN GOLÜ DE ADAY

Ankette Selçuk İnan'ın İzlanda'ya frikikten attığı golünün yanı sıra Romalı Alessandro Florenzi'nin Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Barcelona'ya attığı gol, Barcelona'nın Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi'nin 2014-15 Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih'e attığı gol ve Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'ın EURO 2016 Elemeleri D Grubu'nun İskoçya'ya attığı gol de oylamaya sunuldu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap