SON DAKİKA



Haber > Spor > Selçuk kızağa çekilebilir!

Selçuk kızağa çekilebilir!

01 Eylül 2016 Perşembe - 11:27




Kötü performası ve isteksiz futboluyla eleştirilerin hedefi olan Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, orta sahada alternatifler artınca yedek kulübesine ç





Galatasarayu’da 6’ncı sezonuna başlayan Selçuk İnan için işler eskisi gibi parlak gitmiyor. Ligin ilk iki haftasında belki de sahanın en kötüsü olan 31 yaşındaki milli futbolcu, isteksiz oyunuyla taraftarın olduğu kadar yönetimin ve Teknik Direktör Riekerink’in de tepkisini çekti. A Milli Takım’ın son açıklanan aday kadrosunda kendisine yer bulamayan tecrübeli futbolcunun, sarı-kırmızlı takımda da kesik yemesi uzak bir ihtimal değil. Kaptanlık yaptığı Galatasaray’da performansı bu denli tartışma konusu olan ve yönetimin “Bu sene ruhsuz, bu ne isteksizlik!” diye eleştirdiği Selçuk İnan’ın ilk 11’deki yeri artık garanti değil. Josue de Jong ve Tolga Ciğerci transferleriyle orta sahada eli güçlenen Teknik Direktör Olde Riekerink, Selçuk İnan’a gözdağı vererek kötü performansının devam etmesi halinde kendisini kulübede bulacağı uyarısını yaptı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap