SON DAKİKA



Haber > Spor > Selçuk İnan iddiası

Selçuk İnan iddiası

24 Haziran 2016 Cuma - 12:38




Türkiye ile Çek Cumhuriyet'i arasında oynanan maçı anlatan Çin'in Mi TV spikeri maç sırasında flaş bir itirafta bulundu.





Türkiye'nin Çek maçını canlı olarak yayınlayan Çin'in Mi Tv kanalında Burak Yılmaz hakkında yorumlar yapıldı.

Milli forvetin Çin'e transfer olduğu günden itibaren sürekli sakatlık yaşadığı ve istenileni veremediği için yararlı olamadığını anlattı. Senelerdir birlikte oynadığı ve çok iyi anlaştığı Selçuk İnan hakkında yorumlar yaparken çok ilginç bir haber de verdi.

Çinli spiker, "Burak'ın iki tane ilacı var. Birisi kendisini iyileştiren Galatasaray doktoru. Diğeri ise 8 numaralı eski takım arkadaşı. Pekin'e daha önce gelmeyi reddeden 8 numara, transfer döneminde teklifi kabul ederse, Beijing Guoan 2017'de Türklerin gücüyle bambaşka bir takım olabilir" dedi.Geçtiğimiz sezon ortasında transfer olan Ersan Gülüm ve Burak Yılmaz'ın ardından Türk oyunculara ve Süper Lig'deki oyunculara Çin'den ilgi artmıştı. Selçuk İnan'ın ise kariyerinde nasıl bir yol izleyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap