SON DAKİKA



Haber > Spor > Selçuk ikiye böldü!

Selçuk ikiye böldü!

06 Eylül 2016 Salı - 11:33




Nigel De Jong transferi sonrası Selçuk İnan’ın yedek kulübesine çekileceği konuşulmaya başlandı. İşte 31 yaşındaki yıldız oyuncuyla ilgili çarpıcı det





Sezon başında yapılan transfer toplantısında yöneticiler "Selçuk İnan yaşlanıyor ve takımı yavaşlatıyor. Ön liberoya bir değil iki takviye yapalım" görüşünü savundular. Bunun üzerine Celtic'ten Johansen ve Kopenhag'dan Delaney'e teklif götürüldü ancak sonuç alınamadı. Levent Nazifoğlu'nun devreye girmesiyle önce Tolga Ciğerci ve sonra De Jong transfer edildi. Selçuk İnan'ın kulübeye çekileceği ve orta sahada De Jong-Tolga ikilisinin oynayacağıgörüşü yönetimde hakim.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink ise Selçuk konusunda farklı düşünüyor. Geçen sezon görevi devraldığında Fatih İşbecer'le toplantı yapan Riekerink "Selçuk'u kazanmalıyım. Takımın en önemli oyuncusu" demişti. Nitekim Selçuk çıkışa geçmiş ve Türkiye Kupası kazanılmıştı. Hollandalı hoca hem saha içi hem saha dışında kaptanından çok memnun ve her basın toplantısında bunu dile getiriyor. Riekerink'in Selçuk'tan kolay kolay vazgeçmeyeceği düşünülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap