SON DAKİKA



Haber > Spor > Selçuk Çebi yetenek taramasına katıldı

Selçuk Çebi yetenek taramasına katıldı

15 Mayıs 2018 Salı - 10:53








Dünya ve Avrupa Güreş şampiyonu AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Selçuk Çebi Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesinin resmi açılışı programına katıldı. İstanbul’da yapılan açılış töreninde Çebi’ye ilgi büyüktü.

Özellikle genç yetenekleri bulmak için bu tür taramaların yapılmasını faydalı olduğunu söyleyen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Selçuk Çebi ”Bu taramalar benim zamanımda yoktu. Keşke olsaydı. Spor yapmak için ne zorluklar çektiğimi ben iyi biliyorum. Güreş yapacak minderimiz yoktu. Ulaşım başlı başına bir sorundu. Sevdiğim sporu yaparak inanarak ülkemin bayrağını en yükseğe çektirdim. Bu taramalardan yeni gençler çıkacak. Biz kendimiz zorlayarak çıktık. Şimdi onların ayağına gidiliyor. Bu harika bir çalışma” dedi.

Gençlere de seslenen Çebi ”Bu fırsatı iyi değerlendirin. Ayağınıza kadar gelen kısmeti geri çevirmeyin. Kötü alışkanlıklardan uzaklaşmanın en kolay yolu spordur. Yeteneğinizi mutlaka keşfedin ve üzerine gidin” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap